Plus
Δοκιμάστε τον premium λογαριασμό
0   προϊόν(τα)
#
0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο

Πολλαπλασιαστής/μονάδα πολλαπλασιαστών για τη μοτοσικλέτα σας

Κατάστημα ανταλλακτικών μοτοσικλετών – Επιλέξτε το μοντέλο της μοτοσικλέτας σας:
1
2
3

Παραγγείλτε οικονομικά Πολλαπλασιαστής/μονάδα πολλαπλασιαστών για μοτοσικλέτες

 • Safe Order 200 μέρες για
  Ασφαλής Παραγγελία 200 μέρες
Τεράστια διαδικτυακή συλλογή από μάρκες moto Πολλαπλασιαστής/μονάδα πολλαπλασιαστών

Πολλαπλασιαστής/μονάδα πολλαπλασιαστών Για Τοπ μάρκες μοτοσικλετών

 • Μεγάλο σκούτερ Μοτοποδήλατο Πολλαπλασιαστής/μονάδα πολλαπλασιαστών για PIAGGIO MOTORCYCLES σε αρχική ποιότητα
 • Μεγάλο σκούτερ Μοτοποδήλατο Πολλαπλασιαστής/μονάδα πολλαπλασιαστών για YAMAHA MOTORCYCLES σε αρχική ποιότητα
 • Μεγάλο σκούτερ Μοτοποδήλατο Πολλαπλασιαστής/μονάδα πολλαπλασιαστών για SYM MOTORCYCLES σε αρχική ποιότητα
 • Μεγάλο σκούτερ Μοτοποδήλατο Πολλαπλασιαστής/μονάδα πολλαπλασιαστών για KYMCO MOTORCYCLES σε αρχική ποιότητα
 • Μεγάλο σκούτερ Μοτοποδήλατο Πολλαπλασιαστής/μονάδα πολλαπλασιαστών για KAWASAKI MOTORCYCLES σε αρχική ποιότητα
 • Μεγάλο σκούτερ Μοτοποδήλατο Πολλαπλασιαστής/μονάδα πολλαπλασιαστών για VESPA MOTORCYCLES σε αρχική ποιότητα
 • Πολλαπλασιαστής/μονάδα πολλαπλασιαστών APRILIA MOTORCYCLES Μεγάλο σκούτερ Μοτοποδήλατο
 • Πολλαπλασιαστής/μονάδα πολλαπλασιαστών KTM MOTORCYCLES Μεγάλο σκούτερ Μοτοποδήλατο
 • Πολλαπλασιαστής/μονάδα πολλαπλασιαστών HONDA MOTORCYCLES Μεγάλο σκούτερ Μοτοποδήλατο
Περισσότερα

Πολλαπλασιαστής/μονάδα πολλαπλασιαστών για μοτοσικλέτες: Οι κορυφαίοι σε πωλήσεις του καταλόγου μας

Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι αυτά που αγοράζονται συχνότερα από τον κατάλογο Πολλαπλασιαστής/μονάδα πολλαπλασιαστών μας. Η ευρεία γκάμα προϊόντων από κορυφαίες μάρκες, θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε σε προνομιακές τιμές και να διασφαλίσετε τη βέλτιστη εφαρμογή στο σας μοτοσικλέτα.

Οι πολλαπλασιαστές των μοτοσυκλετών μετατρέπουν τη χαμηλή τάση που λαμβάνουν από την μπαταρία, σε υψηλή τάση, η οποία είναι αναγκαία για την τροφοδοσία των μπουζί που κάνουν την ανάφλεξη του μίγματος αέρα-καυσίμου.

Τα είδη των πολλαπλασιαστών των μοτοσικλετών

Οι συγκεκριμένες συσκευές έχουν διαφορές που αφορούν στο είδος του συστήματος ανάφλεξης. Υπάρχουν, παραδείγματος χάρη, τμήματα για:

 • Ηλεκτρονική ανάφλεξη. Έχουν σχετικά απλή κατασκευή, οπότε δεν έχουν ανάγκη από συχνή συντήρηση.
 • Ανάφλεξη με πλατίνες. Οι συγκεκριμένοι πολλαπλασιαστές είναι οικονομικοί, αλλά έχουν ανάγκη από συχνό έλεγχο και καθάρισμα των επαφών τους.

Με βάση το σχεδιασμό τους, υπάρχουν τα πιο κάτω είδη:

 • Με μεταλλικό περίβλημα. Η περιέλιξη στο εσωτερικό τους, προστατεύεται με ασφάλεια από τις μηχανικές βλάβες. Επίσης, οι επαφές τους διαθέτουν επικάλυψη από ειδική μόνωση. Τα περιβλήματα κάποιων, είναι γεμισμένα με λάδι για να μη θερμαίνονται.
 • Χωρίς περίβλημα. Ο σχεδιασμός τους είναι ισχυρός και διαθέτουν μεγάλη αντοχή στους κραδασμούς. Στις περισσότερες μοτοσικλέτες με δυνατούς κινητήρες, τα συγκεκριμένα τμήματα κάνουν παράλληλη τροφοδοσία σε δυο μπουζί. Στη συγκεκριμένη κατηγορία, περιλαμβάνονται και τα συστήματα με πολλαπλασιαστές επάνω στα μπουζί, οι οποίοι διαθέτουν πίπα για το μπουζί. Έχουν μικρό βάρος και μέγεθος.

Βλάβες: αίτια και συμπτώματα

 • Βραχυκύκλωμα στην περιέλιξη. Τις περισσότερες φορές, προκύπτει από απότομη αύξηση της τάσης στο τμήμα, εξαιτίας κάποιου ελαττωματικού μπουζί. Η συγκεκριμένη βλάβη προκαλεί ασταθή λειτουργία του κινητήρα σε όλη την κλίμακα των σ.α.λ.
 • Θερμική βλάβη. Οι πολλαπλασιαστές των μοτοσικλετών ενδέχεται να χαλάσουν εξαιτίας της υπερθέρμανσης που προκύπτει από την κοντινή απόσταση των τμημάτων με τον καυτό κινητήρα. Το τμήμα ενδέχεται, επίσης, να καεί αν αφήσετε την ανάφλεξη αναμμένη για πολύ ώρα, χωρίς να είναι αναμμένος ο κινητήρας. Πέραν της δυσκολίας να βάλετε μπροστά τον κινητήρα, ενδέχεται να παρουσιαστεί και οσμή βενζίνης από τη μονάδα.
 • Οξείδωση. Ενδέχεται να προκύψει από την υγρασία που περνάει στο σύστημα, εξαιτίας εντατικού πλυσίματος ή μετά το πέρασμα μέσα από βαθιές λακκούβες με νερό. Τα βασικότερα συμπτώματα αποτελούν η δυσκολία να πάρει μπροστά ο κινητήρας και τα ρεταρίσματα κατά την οδήγηση.

Συμβουλές για τον τρόπο συντήρησης και αντικατάστασης των πολλαπλασιαστών των μοτοσικλετών

 • Ο χρόνος ζωής των συγκεκριμένων τμημάτων δεν είναι καθορισμένος. Για να εντοπίσετε τυχόν βλάβες, θα πρέπει να ελέγχετε περιοδικά την αντίσταση του τμήματος με ένα πολύμετρο και να κάνετε σύγκριση των μετρήσεων που θα λαμβάνετε, με τις παραμέτρους που ορίζει το εγχειρίδιο συντήρησης της μοτοσικλέτας.
 • Τα συγκεκριμένα τμήματα θα πρέπει να αντικαθίστανται σε κάποιο συνεργείο επισκευής. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο τμήμα, ενδέχεται να απαιτηθεί η αφαίρεση άλλων μηχανισμών, με τη χρήση επαγγελματικού εξοπλισμού.
 • Ο χρόνος ζωής των τμημάτων έχει, επίσης, να κάνει και με την κατάσταση των μπουζί και των φρεατίων τους. Ολόκληρη η μονάδα απαιτείται να συντηρείται έγκαιρα.
 • Τα τμήματα θα πρέπει να είναι στο σύνολό τους στεγνά, οπότε θα πρέπει να αποφεύγετε να περνάτε μέσα από λακκούβες, αλλά και τη βροχή. Αν τα τμήματα βραχούν, στεγνώστε τα το ταχύτερο δυνατό με τη χρήση πεπιεσμένου αέρα.

AUTODOC: αποκλειστικά υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά μοτοσικλετών

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε υψηλής ποιότητας πολλαπλασιαστές μοτοσικλετών. Η αναζήτηση του αναγκαίου ανταλλακτικού μοτοσικλετών στο βολικό στη χρήση ηλεκτρονικό κατάλογο του AUTODOC, θα απαιτήσει ελάχιστα μόλις λεπτά. Οι έμπειροι ειδικοί της υπηρεσίας εξυπηρέτησης πελατών μας βρίσκονται σε ετοιμότητα για να σας προσφέρουν οποιαδήποτε πληροφορία αφορά στα προϊόντα μας. Επίσης, κάνουμε τακτικές προσφορές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε οικονομία χρημάτων.