Plus
Δοκιμάστε τον premium λογαριασμό
0   Είδη
#
0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο

Σωλήνες φρένων/μαρκούτσια/εξαρτήματα για τη μοτοσικλέτα σας

Κατάστημα ανταλλακτικών μοτοσικλετών – Επιλέξτε το μοντέλο της μοτοσικλέτας σας:
1
2
3
Παραγγείλτε οικονομικά Σωλήνες φρένων/μαρκούτσια/εξαρτήματα για μοτοσικλέτες
 • Safe Order 200 μέρες για
  Ασφαλής Παραγγελία 200 μέρες
 • Εγγύηση καλύτερης τιμής Σωλήνες φρένων/μαρκούτσια/εξαρτήματα
  Κάντε αποδοτικές αγορές!
Τεράστια διαδικτυακή συλλογή από μάρκες moto Σωλήνες φρένων/μαρκούτσια/εξαρτήματα
Σωλήνες φρένων/μαρκούτσια/εξαρτήματα Για Τοπ μάρκες μοτοσικλετών
 • Υψηλής ποιότητας Σωλήνες φρένων/μαρκούτσια/εξαρτήματα για PIAGGIO MOTORCYCLES
 • Υψηλής ποιότητας Σωλήνες φρένων/μαρκούτσια/εξαρτήματα για YAMAHA MOTORCYCLES
 • Υψηλής ποιότητας Σωλήνες φρένων/μαρκούτσια/εξαρτήματα για SYM MOTORCYCLES
 • Υψηλής ποιότητας Σωλήνες φρένων/μαρκούτσια/εξαρτήματα για KYMCO MOTORCYCLES
 • Υψηλής ποιότητας Σωλήνες φρένων/μαρκούτσια/εξαρτήματα για KAWASAKI MOTORCYCLES
 • Υψηλής ποιότητας Σωλήνες φρένων/μαρκούτσια/εξαρτήματα για VESPA MOTORCYCLES
 • APRILIA MOTORCYCLES
 • KTM MOTORCYCLES
 • HONDA MOTORCYCLES
Περισσότερα

Σωλήνες φρένων/μαρκούτσια/εξαρτήματα για μοτοσικλέτες: Οι κορυφαίοι σε πωλήσεις του καταλόγου μας

Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι αυτά που αγοράζονται συχνότερα από τον κατάλογο Σωλήνες φρένων/μαρκούτσια/εξαρτήματα μας. Η ευρεία γκάμα προϊόντων από κορυφαίες μάρκες, θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε σε προνομιακές τιμές και να διασφαλίσετε τη βέλτιστη εφαρμογή στο σας μοτοσικλέτα.

Τα σωληνάκια φρένων μοτοσικλέτας μεταφέρουν το λειτουργικό υγρό από την κεντρική (κύρια) αντλία των φρένων στη δαγκάνα. Εξαιτίας της πίεσής του, εφαρμόζεται η αναγκαία δύναμη στα έμβολα και μετά, στα τακάκια.

Τα είδη των σωληνακίων φρένων της μοτοσικλέτας

 • Από καουτσούκ. Τις πιο πολλές φορές, είναι τοποθετημένα στο βασικό εξοπλισμό και αποσκοπούν σε μοτοσικλέτες για οδήγηση σε αστικές περιοχές και έχουν αντοχή στην έκθεση στα τεχνικά υγρά. Το νάιλον μπορεί να χρησιμεύσει στην ενίσχυση της δομής τους. Το προτέρημα των σωληνακίων αυτών είναι η ευλυγισία τους. Ο κύκλος ζωής τους δεν είναι μεγαλύτερος από τα 4 έτη.
 • Από τεφλόν (υψηλής), με περιέλιξη από ανοξείδωτο ατσάλι. Ενδέχεται, επίσης, να είναι επικαλυμμένα με μια στρώση από χλωριούχο πολυβινύλιο. Τα συγκεκριμένα τμήματα χαρακτηρίζονται ιδανικά για τις σπορ μοτοσικλέτες. Ειδικότερα, τοποθετούνται συχνά σε μοτοσικλέτες εντούρο, η χρήση των οποίων συνεπάγεται την συχνή κατάβαση από πλαγιές. Τα συγκεκριμένα τμήματα διασφαλίζουν τη σταθερή λειτουργία του συστήματος, ακόμα και υπό μεγάλα φορτία και αντίθετα από τα φτιαγμένα από καουτσούκ, δεν διαστέλλονται όταν ζεσταίνονται. Παράλληλα, τα σωληνάκια φρένων με πλέξη ενδέχεται να χάσουν την ελαστικότητά τους όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος πέσει κάτω από τους 0 °C, γεγονός το οποίο τα καθιστά ακατάλληλα για χρήση καθ’ όλο το έτος. Συνήθως, αντέχουν περισσότερο από τα τμήματα από καουτσούκ.

Βλάβες: αίτια και συμπτώματα

 • Ρωγμές. Αρκετές φορές, οφείλονται στη φυσιολογική φθορά των τμημάτων από καουτσούκ. Ο λόγος για τυχόν δυσλειτουργία τους ενδέχεται να είναι και η λανθασμένη τοποθέτηση. Παραδείγματος χάρη, τα σωληνάκια φρένων μοτοσικλέτας τα οποία είναι κοντά σε άλλα τμήματα, υπόκεινται συνεχώς σε έντονη τριβή. Επίσης, οι θάμνοι και τα κλαδιά των δέντρων ενδέχεται να κάνουν ζημιά στα σωληνάκια των φρένων, όταν οδηγείται η μοτοσικλέτα σας σε δασικές περιοχές. Οι ρωγμές επιφέρουν το χάσιμο της στεγανότητας: προκύπτουν διαρροές του λειτουργικού υγρού και ενδέχεται να παρατηρήσετε μείωση της στάθμης του στο δοχείο πλήρωσης.
 • Παραμόρφωση. Τις πιο πολλές φορές, αποτελεί συνέπεια τυχόν υπερθέρμανσης του συστήματος λόγω των μεγάλων φορτίων. Επιφέρει ελάττωση της αποτελεσματικότητας της πέδησης.

Συμβουλές για τον τρόπο συντήρησης και αντικατάστασης των σωληνακίων των φρένων των μοτοσικλετών

 • Είναι αναγκαίος ο έλεγχος των τμημάτων για τυχόν ζημιά, κάθε φορά που οδηγείτε τη μοτοσικλέτα σας. Συνήθως, οι διαρροές του λειτουργικού υγρού εντοπίζονται με ευκολία κατά τον οπτικό έλεγχο του δοχείου των υγρών των φρένων. Κανονικά, θα πρέπει να βρίσκεται στη συγκεκριμένη στάθμη, που ορίζει η ανάλογη γραμμή.
 • Τα τμήματα αυτά είναι προτιμότερο να αλλάζονται από ειδικούς. Απαιτείται η τοποθέτηση των σωληνακίων με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην κάμπτονται. Να προσέχετε πολύ όταν το κάνετε αυτό. Το σύστημα πέδησης θα πρέπει να εξαερωθεί με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού, αφού αλλαχτούν τα τμήματα. Έτσι, θα περιοριστεί ο κίνδυνο σχηματισμού φυσαλίδων στη γραμμή.

AUTODOC: αποκλειστικά υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά μοτοσικλετών

Επιθυμείτε να αγοράσετε σωληνάκια φρένων μοτοσικλετών ταχύτατα και φθηνά; Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα AUTODOC. Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας κατάλογου σε συμφέρουσα τιμή. Περνούμε από επεξεργασία τις παραγγελίες σας ταχύτατα και η παράδοσή τους γίνεται στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.